Objectiu

GENETICA.CAT neix per crear un portal de coneixement dirigit a les persones interessades en la genètica i la medicina genòmica.

ADN, genoma, cromosoma, gen, mutació o transgènic són paraules que hem sentit milers de vegades i algunes, fins i tot, les hem incorporat al nostre llenguatge quotidià (“tenir ADN Barça” o “tenir gens de pianista”). Però, sabem realment el significat d’aquests termes?

Des de GENETICA.CAT oferim articles de divulgació, d’opinió, entrevistes, FAQ, i novetats en el sector de la genètica i la medicina genòmica. Entenem que, utilitzant un llenguatge proper i entenedor, la ciència pot ser accessible a tothom: des del pacient afectat d’alguna malaltia genètica que vulgui entendre les bases moleculars de la seva malaltia, fins al professional del sector que vulgui estar al dia dels darrers avenços científics i tecnològics relacionats amb el tema. Així doncs, la plataforma aspira a esdevenir el portal de referència en informació sobre genètica i medicina genòmica a Catalunya, amb la voluntat de sumar a tots aquells professionals o interessats que hi vulguin aportar coneixement.

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès.
En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de cookies.

Accepto