Nosaltres

Col·labora amb nosaltres

GENETICA.CAT està oberta a tots aquells investigadors, professors, professionals biomèdics, o persones interessades en la divulgació científica que vulguin col·laborar amb nosaltres per fer créixer el blog. Si us animeu, podeu ajudar-nos enviant notícies sobre projectes o publicacions que creieu interessants i que us agradaria compartir, o bé escrivint articles de divulgació o d’opinió, sempre dins del camp de la genètica i la medicina genòmica. Aquests textos s’han d’enviar en format word i han de complir amb els següents requisits:

  • Articles de divulgació: màxim 1.000 paraules
  • Articles d’opinió: màxim 1.400 paraules
  • Novetats: màxim 600 paraules

Els articles poden anar acompanyats d’un màxim de dues imatges, ja siguin de disseny propi o bé extretes de fonts lliures de drets o aptes per l’ús divulgatiu. Les imatges hauran d’estar inserides al document word, allà on l’autor consideri, amb el corresponent peu de figura. A més, també s’haurà d’enviar l’arxiu de la imatge amb qualitat alta i preferiblement en format png.

Quan ens feu arribar un text, heu de fer-hi constar el títol de l’article i també les dades que publicarem de l’autor: el nom complet, l’ocupació professional actual i els links dels perfils a les xarxes socials LinkedIn i/o ResearchGate. A més, ens heu de facilitar la vostra adreça de correu electrònic i el vostre número de telèfon (aquestes dades no es publicaran, només s’utilitzaran per si necessitem contactar amb vosaltres).

L’article s’ha de fer arribar a redaccio@genetica.cat. Un cop rebut, l’equip de GENETICA.CAT valorarà el contingut de l’article i notificarà a l’autor l’acceptació i publicació del text al portal, o bé l’acceptació condicionada a la revisió i esmena d’algun dels continguts (l’equip es reserva el dret a rebutjar el treball).

Per altra banda, i si vols que la teva empresa o projecte aparegui com a col·laborador de la web, pots ajudar-nos econòmicament, participant així en el desenvolupament, actualització i millora del portal i el seu contingut. Els interessats poden contactar-nos a l’adreça gestio@genetica.cat.

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès.
En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de cookies.

Accepto